Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reparatii casete de directie
350 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tureal Steering Solutions - Reconditionam orice caseta de directie! Livram rapid in toata tara! Autorizati RAR! Pret: 350-550 lei in functie de model, marca, an, tip caseta, tip defect! Putem reconditiona ~20 casete/zi, GARANTIE 1 an (sau 2, cititi mai jos). Primim casete prin curier (preferabil Fan Courier, deoarece le aduc devreme) si le retrimitem inapoi in maxim 3 ore!

Asiguram si demontat-montat in service-ul nostru din Bucuresti, str. Artarului nr. 49, Sector 1 si putem programa deocamdata pana la 9 masini pe care le facem intr-o zi. In montaj aveti incluse si: burdufe, curatare instalatie cu echipament profesional si solventi speciali pentru a nu afecta pompa de servo, diagnoza, constatare gratuita, aerisire instalatie si geometrie laser 3D. ATENTIE! Garantie 2 ani pentru operatiunea completa! Pretul variaza intre 800-1200 lei cu totul inclus! Cei din provincie au prioritate si indiferent de cat de greu ne este facem tot ce este posibil pentru a pleca inapoi in aceiasi zi!

Verificati pe site rarom service-urile sau atelierele inainte de a va lasa pe dumneavoastra, familia dumneavoastra si pe ceilalti participanti la trafic pe mana unor neprofesionisti pentru o diferenta prea mica de bani! De multe ori abia reusim sa reparam ce au stricat altii iar costurile sunt mai mari! Primim frecvent casete demontate fara unelte speciale si cu diverse suruburi, piulite, conducte stricate deoarece nu au stiut sau nu au avut cu ce sa le desfaca! Avem peste 300 de chei unicat, facute pentru a desface cu cheia potrivita orice caseta de directie! Avem pe stoc kit-uri de reparatie caseta directie pentru Renault, Dacia sau orice alt model de masina.

De ce in caz de montaj la noi dam garantie 2 ani si prin curier (sau montaj in orice alt service) doar 1 an? Pentru ca nu se curata corect si total instalatia, nu se pun burdufe noi, nu se verifica articulatia (macar: bielete, capete de bara, bielete anti ruliu, bucse bara stabilizatoare, arcuri, amortizoare, flanse, tampoane motor, brate, etc.), nu se face geometria! Toate acestea afecteaza in masuri diferite buna functionare a casetei si a sistemului de servo si-i influenteaza durata de viata!

Constatari gratuite de L-V intre: 10:00-12:00 si 13:00-16:00! La constatare se poate veni fara programare! Pentru programarea lucrarii sa tineti cont ca se face cu minim 1-2 zile inainte! Daca tot aveti nevoie de acest serviciu sa apelati la profesionisti!

Oferim telefonic consultanta gratuita!
Din Gura in Gura